josevictima


Leave a comment

DEEL 2; sporen wissen door gemeente Hoekschewaard ambtsmisdrijf?


Beste Lezers,

Bij deze ga ik even verder in op de rol van een schuldhulpverlener van een gemeente bij aanvraag WSNP.

Dit n.a.v. de email die ik van mevrouw K (gemeente Hoekschewaard) mocht ontvangen op mijn WOO verzoek:

Dossier Susanne K voortijdig vernietigd; sporen wissen? | josevictima (wordpress.com)

“Ik heb begrepen dat u in het verleden ook vragen heeft gesteld over het WSNP-traject.

U en de gemeente verschillen daarin van mening over de rol en verantwoordelijkheid van de gemeente Hoeksche Waard

Daarover is eerder uitvoerig met u gecommuniceerd.

Gelet op deze communicatie en eerdere afspraken met de gemeente hierover zal ik dan ook uw (verdere) vragen niet beantwoorden. Dit betekent concreet dat wij u Woo-verzoek hebben beantwoord en verdere communicatie over dit onderwerp achterwege zal blijven.”  Aldus mevrouw K gemeente Hoekschewaard.

Mijn beste mevrouw K, ik heb vragen gesteld aan, in eerste instantie de heer Savas (schuldhulpverlener gemeente Hoekschewaard) die op dat moment het dossier WSNP Susanne K in behandeling had. Dat was in 2010 en dat dossier is toen gestopt en gesloten omdat Susanne K relevante informatie had verzwegen. Zij had niet voldaan aan haar informatie-plicht. Bron: de heer S. Ik heb de heer S uitgebreid verteld wat de problemen waren met Susanne K en dat de schulden van Susanne K en haar toenmalige man (notoire oplichter Roel Baaima) uit misdaad waren ontstaan. De heer S wist van de situatie en het dossier is toen gesloten.
In 2011 is het dossier opnieuw geopend en de schuldhulpverlener was mevrouw E K die vond dat de WSNP aanvraag maar door moest gaan omdat het zo zielig was voor de 4 kleine kinderen.
Dat ik mevrouw K vertelde dat het hele kinderalimentatie verhaal in de echtscheidingsdokumenten van Susanne K en Roel Baaima nooit kon kloppen, legde mevrouw K naast zich neer, evenals het feit dat schuldeisers beslag hadden gelegd bij Susanne K via de Gerechtsdeurwaarder en dat er ook de schuldeisers waren met kleine kinderen en heel veel financiele ellende dankzij het handelen van Susanne K en Roel Baaima.  


De verklaring omtrent de kinderalimentatie zoals verwoord in het echtscheidingsdokument Susanne K en Roel Baaima:

 “Bij de Rechtbank …. is op …. 2009 de echtscheiding uitgesproken tussen Roelof Baaima en Susanne K. (zaaknummer …. )Het echtpaar was in gemeenschap van goederen gehuwd en heeft 4 minderjarige kinderen. In lid 5 van de Beschikking heeft de rechtbank besloten dat de man, met ingang van de datum van deze beschikking, 750,= Euro per kind per maand aan de vrouw zal voldoen t.b.v. de kinderalimentatie.

– In een beschikking van 3 augustus is er verzocht om dit bedrag, vanwege een schrijffout, terug te draaien naar 250,=Euro per kind per maand.”

Bovenstaand bedragen waren totaal onmogelijk. Roel Baaima had toen al + 1 miljoen aan schulden, geen legaal inkomen, geen bankrekeningen in Nederland, zat vast in de penitentiarie inrichting Vught en geen vaste woon/verblijfplaats, anders dan de cel waarin hij op dat moment zat.

Dit is echter wel wat Susanne K en Roel Baaima hebben verklaard tegenover de rechter bij hun echtscheiding en is hier al sprake van valsheid in geschrifte!

Mevrouw E K wilde hier echter niets van weten en mevrouw K is of ongelofelijk naief of heeft zij willens en wetens Susanne K onrechtmatig de WSNP in geholpen, eventueel met hulp van ……

Ik verwijs hieronder maar even naar de link hoe een verzoekschrift aanvraag WSNP door een schuldhulpverlener behandelt dient te worden en kijkt u vooral naar de checklist in pdf. bedoelt voor de schuldhulpverlener en wat die allemaal dient te controleren.

De rotsmoes van mevrouw K en de gemeente dat de “gemeente geen grote rol speelt en de verantwoordelijkheid bijna nihil is” is flauwekul.

Model verzoekschriften – Raad voor Rechtsbijstand Wsnp (bureauwsnp.nl)

“De routekaart verzoekschrift Wsnp is een handige infographic waarin u puntsgewijs de belangrijkste toelatingsvoorwaarden kunt nagaan in het kader van de toelating tot de Wsnp. Zo kunt u (samen met uw schuldhulpverlener) nagaan of alle vereiste stappen zijn doorlopen en of u voldoet aan de belangrijkste vereisten.”

checklist-wsnp (4).pdf  

Dat voortijdige vernietigen van het WSNP dossier van Susanne K door de gemeente Hoekschewaard is niet per ongeluk. Dat is gedaan om deze hele smerige zaak en het oplichten van schuldeisers onder het vloerkleed te houden.

Word vervolgd


Leave a comment

Dossier Susanne K voortijdig vernietigd; sporen wissen?

Beste Lezers,


Dankzij de begeleiding en hulp van Stichting De Verbeelding Home – (vrbldng.nl) ben ik de laatste maanden een stuk wijzer geworden omtrent de WSNP zaak Susanne K, haar onrechtmatig verkregen schone lei, bedriegen van schuldeisers en de rol van de gemeente Hoekschewaard.


Via een WOO verzoek aan de gemeente kwam ik er achter dat het volledige WSNP dossier Susanne K al was vernietigd door de gemeente archivaris op 16 April 2019. Dit werd mij verteld door mevrouw S.K.N. specialist …………. gemeente Hoekschewaard.
Dit dossier is hierdoor al voortijdig vernietigd bij een “normale” gang van zaken en had op zijn vroegst pas vernietigd mogen worden in December 2019. Hier is/was echter helemaal geen sprake van een “normale” gang van zaken daar er nog van alles speelde rondom dit dossier. In December 2018 heb ik een uitgebreid gesprek gehad op het politie-bureau met de toenmalige burgemeester, mevrouw Jon Hermans, mevrouw A R ( Senior medewerker Openbare Orde en Veiligheid en plv. ARB) en 2 medewerkers politie Hoekschewaard.

Gedurende dat gesprek is afgesproken dat er onderzoek zou komen naar de handel en wandel van o.a. Susanne K. Mevrouw R zou mijn contactpersoon zijn. 4 Maanden later ga je dan, als gemeente, het volledige dossier voortijdig vernietigen? Laat ik nu toch zomaar gaan denken dat dit geen toeval is en meer lijkt op het wissen van sporen. Daar moest ik dus achter komen via een WOO verzoek en dat is ook het enige wat mevrouw S.K.N aan mij heeft doorgegeven. Voor de rest worden al mijn andere vragen die ik via het WOO verzoek heb ingediend genegeerd. 
Ik mocht de volgende email van mevrouw S. K.N. ontvangen:

“Ik heb begrepen dat u in het verleden ook vragen heeft gesteld over het WSNP-traject.

U en de gemeente verschillen daarin van mening over de rol en verantwoordelijkheid van de gemeente Hoeksche Waard

Daarover is eerder uitvoerig met u gecommuniceerd.

Gelet op deze communicatie en eerdere afspraken met de gemeente hierover zal ik dan ook uw (verdere) vragen niet beantwoorden. Dit betekent concreet dat wij u Woo-verzoek hebben beantwoord en verdere communicatie over dit onderwerp achterwege zal blijven.” Aldus mevrouw S.K.N.

De “verdere” vragen die ik namelijk had waren o.a.;

1) Wie bij de gemeente Hoekschewaard opdracht had gegeven tot voortijdige en volledige vernietiging van het dossier Susanne K.

2) Wie van de gemeente Hoekschewaard in de zomer van 2021 gesproken heeft met de Nationale Ombudsman en heeft vertelt dat de zaak Susanne K bij het Openbaar Ministerie ligt Deel 2 Toezeggingen gemeente Hoekscshewaard gebakken lucht, nalaten en misleidingen. | josevictima (wordpress.com)  

Het vreemde is dat mevrouw A R in Augustus 2019 ook al had aangegeven dat er aangifte bij het Openbaar Ministerie was gedaan GEMEENTE HOEKSCHEWAARD; WIJ VINDEN DAT MISDAAD NIET MAG LONEN, MAAR ALS ONZE SCHADE GERING IS DOEN WIJ GEEN AANGIFTE BIJ HET OPENBAAR MINISTERIE. DE SCHADES/GEVOLGEN VAN ANDEREN GEDUPEERDEN ZAL ONS EEN ZORG ZIJN. | josevictima (wordpress.com)  

Ligt dat dossier van Susanne K al sinds Augustus 2019 bij het Openbaar Ministerie? Duurt wel lang dan.

Vragen 1 en 2 zijn ook na een herhalingsverzoek van mijn kant nooit beantwoord door mevrouw S.K.N. Wellicht kunnen we stellen dat mevrouw S.K.N. gewoon haar werk in deze niet doet.

Het is natuurlijk ook wel lastig voor haar om belastende/schadelijke dokumenten  en/of lastige vragen te beantwoorden als je persoonlijke belang ook in het geding is kan ik mij zo voorstellen. 

Mevrouw S.K.N. is namelijk ook nog mede-eigenaresse van een bedrijf in de Hoekschewaard .

Ik vind het eerlijk gezegd belangenverstrengeling.

Maar goed, er komt verder geen geluid vanuit de gemeente Hoekschewaard. Burgemeester, wethouders, gemeenteraad, niemand wilt kennelijk zijn/haar vingers branden en daarmee staat Susanne K dus kennelijk boven de wet. Fraude, valsheid in geschrifte, witwassen en valse voorstellingen van zaken geven is geoorloofd als het Susanne K betreft. Ieder andere inwoner hoeft dit echt niet te proberen; de gemeente trad zelfs zo “streng” op dat zelfs de rechter eraan te pas moest komen. https://www.ad.nl/rotterdam/detective-mag-fraude-niet-meer-opsporen-in-hoeksche-waard~a584266b/  

Beste gemeente, ik heb het u al eerder gezegd, ik laat mij door u, veroorzakers en meelopers, niet oplichten en mijn rechten ontnemen.

Susanne K is door 1 of meerdere personen binnen uw gemeente onrechtmatig de WSNP in geholpen en daardoor bent u strafbaar. Ook al diegenen die ervan af weten/wisten en niets ondernamen om deze overtredingen te melden. U laat met zijn allen onrecht voortbestaan!

https://www.binnenlandsbestuur.nl/carriere/ambtenaar-extra-zwaar-gestraft

Word vervolgd