josevictima

GEMEENTE HOEKSCHEWAARD; WIJ VINDEN DAT MISDAAD NIET MAG LONEN, MAAR ALS ONZE SCHADE GERING IS DOEN WIJ GEEN AANGIFTE BIJ HET OPENBAAR MINISTERIE. DE SCHADES/GEVOLGEN VAN ANDEREN GEDUPEERDEN ZAL ONS EEN ZORG ZIJN.

Leave a comment

Mevrouw A R, Gemeente Hoekschewaard juli 2019:

“Er wordt door ons geen aangifte gedaan bij het OM mbt de praktijken van Susanne K (o.a. valse voorstelling van zaken geven bij aanvraag en gedurende haar WSNP), daar de schade van de gemeente gering is”


De schade van de gemeente mag dan echter “gering” zijn (geen idee hoe hoog de schade dan moet zijn om aangifte te doen), maar de schades voor de schuldeisers is enorm en u, gemeente Hoekschewaard, heeft voor diegenen die beslag hadden gelegd op Susanne K in persoon alle mogelijkheden om achter deze oplichtster aan te gaan ontzegt door deze leugenaarster de WSNP in te helpen. Daardoor werden onze beslagen waardeloos en was Susanne K fijn van haar schuldeisers af. 


De feiten:

In 2010 werd het dossier (aanvraag WSNP) van Susanne K gesloten door de Sociale Dienst wegens het achterhouden van informatie door Susanne K en geconstateerde onrechtmatigheden. (Bron De heer S, medewerker Sociale Dienst.) 

2011: Susanne K doet nieuwe aanvraag WSNP, ditmaal begeleidt door E K, medewerkster Sociale Dienst. De reden, volgens mevrouw K was dat “er 4 kleine kinderen in het spel waren”.


A) de schulden van Susanne K waren schulden uit misdaad verkregen (Bron; gedupeerden, aangiftes.)
B) Ten tijde van de WSNP aanvraag in 2011 en mevrouw K er volledig aan voorbij ging dat ook de schuldeisers (kleine) kinderen hadden, was de oudste zoon van Susanne K  lid van Zeilvereniging Binnenmaas. Ik ken geen enkel gezin waarvan de ouders de WSNP in willen/zitten dat een kind lid is van een zeilvereniging.

Dan komen de schuldeisers erachter dat de “werkgever” van Susanne K waar zij zou werken gedurende haar WSNP periode niet eens bestond.


Bovenstaand is allemaal aangegeven aan de gemeente Hoekschewaard en ook erkend door de gemeente Hoekschewaard. Onderzoeken met diverse partijen volgden. Stevige taal geuit door de gemeente Hoekschewaard zoals “deze mensen moeten gestopt worden, wij als gemeente Hoekschewaard vinden dat misdaad niet mag lonen en meer van die stoere uitlatingen. Nooit wat gehoord over die onderzoeken en “deze” mensen zijn niet gestopt.


Praktijk is echter dat een fraude plegende en liegende Susanne K vrij spel heeft gekregen. 


Met schulden uit misdaad kom je niet in de WSNP terecht.


4 Kleine kinderen is ook geen reden op zich om toegelaten te worden.


Als blijkt dat je als schuldenaar valsheid in geschrifte gepleegd hebt/valse voorstelling van zaken hebt gegeven of ronduit hebt zitten liegen wordt de WSNP beeindigd. 

Als blijkt dat je fraude hebt gepleegd gedurende de WSNP periode wordt de schone lei ingetrokken.


Niets van dit alles bij Susanne K. Kennelijk gelden de regels waar andere schuldenaren aan moeten voldoen niet voor Susanne K.

En nu, na al die jaren, waarbij Susanne K nog steeds haar misdadige partner Roel Baaima faciliteert en personen voor tonnen opgelicht worden, is er niemand, maar dan ook niemand werkzaam bij de gemeente Hoekschewaard die ook maar enige moeite doet om dit onrecht recht te zetten.

Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, die toch de integriteit van een gemeente dient te bewaken geeft niet thuis.

De minister van Binnenlandse Zaken, mevrouw Hanke Bruins Slot, wiens taak het is om betrouwbare bestuurders (burgemeesters) voor te dragen, blijft muisstil.

Kennelijk wilt niemand zijn handen  branden, hoewel men wel aangeeft dat ik : “gelijk” heb en ik “het nakijken heb”.

Inderdaad, +20.000 Euro schade omdat de gemeente Hoekschewaard een of ander smerig spel speelt tot op de dag van vandaag.

Het hele gebeuren dat ik in 2013 gebeld ben door de Rechtbank Rotterdam “dat men van de zaak wist en er niets mee ging doen” klopt natuurlijk van geen kanten.    

April | 2017 | josevictima (wordpress.com)


Dan krijg ik van een journalist die onderzoek wilde doen te horen dat de gemeente Hoekschewaard  beweerde “dat de zaak onder de rechter was”.

Hoezo gemeente Hoekschewaard, u heeft toch geen aangifte gedaan omdat u weinig schade had??


De Nationale Ombudsman schreef mij, “ja u heeft een punt, maar het is te lang geleden”.

Wel beste Ombudsman, zolang de schone lei van Susanne K gehandhaaft blijft en de gemeente haar “fouten” niet rechtzet, heeft Susanne K alle tijd om Roel Baaima te faciliteren bij zijn oplichtingspraktijken ipv te werken om schuldeisers terug te gaan betalen.

Ten tweede geeft u, Nationale Ombudsman, daarmee tevens aan dat een gemeente fraude mag faciliteren zonder gevolgen voor de betreffende ambtenaren en schuldeisers hun Rechten ontnomen worden.

Ik kreeg ook nog te horen dat het goede nieuws was dat “iedereen nu wist hoe Susanne K in elkaar stak en zij bij de gemeente niets meer voor elkaar zou krijgen.”
Werkelijk? Wat levert dat de gedupeerden op?


En nu beste Gemeente Hoekschewaard en alle fractievoorzitters die het negeren van burgers de beste oplossing vinden, heel jammer dat uw voorgangers er zo’n zooitje van gemaakt hebben, maar dat sluit niet uit dat u niet hoeft te werken aan een oplossing en gewoon misdaad blijft faciliteren.

Dat Susanne K toegelaten is tot de WSNP en een schone lei heeft gekregen is een groot onrecht, zeker tegenover alle gedupeerden en de gemeente Hoekschewaard is daar de veroorzaker van.

Ik neem aan dat u de nieuwe burgemeester, die straks geinstalleerd wordt, op de hoogte brengt van deze zaak en laten we hopen dat deze persoon eerlijk is en integer en bovendiende moed heeft om de onderste steen boven te halen. Dat zou dan de eerste zijn in al die jaren.

Het enorme gekronkel en gelieg van de afgelopen jaren moet gewoon een keer stoppen!

Leave a comment