josevictima

En weer persoonlijk faillissement van Roel Baaima 290969 opgeheven.

Leave a comment

Beste Lezers,

Vanochtend een bericht van de huidige curator van Roel (Roelof) Baaima 290969;

Faillissement R. Baaima h.o.d.n. RB Bouw & Consultancy / faillissement – opheffing ex art. 16 Fw [IS101201_I38643241]

En dat is dus de zoveelste keer. Ik heb in Januari 2022 contact opgenomen met de betreffende curator, verwezen naar deze blog, aangegeven dat de schulden uit misdaad verkregen zijn en dat het niet de eerste keer is dat voor Baaima zijn persoonlijk faillissement aangevraagd wordt.

Ook in Belgie is Baaima een bekende van curatoren. Ook daar zijn deze faillissementen opgeheven zonder “verschoningsrecht” zoals men dat in Belgie noemt.

In onderstaande link leest u hoe de bewindvoerder van ex-vrouw Susanne K in 2012 het persoonlijk faillissement van Baaima aanvroeg. Deze bewindvoerder wist ook van de schulden uit misdaad en toch het persoonlijk failliessment aanvragen?

Toen had de betreffende curator 2 jaar nodig om de gedupeerden te vertellen dat er geen baten waren.

De curator van Roel B. en de barmhartige Samaritanen. | josevictima (wordpress.com)


Steevast is de uitkomst dat er geen baten zijn. Ja, dat weten wij al jaren; er zijn geen baten bij Baaima, maar wel bij familie en andere handlangers. Hoe is het anders te verklaren dat de Baaima’s dure auto’s voor de sociale huurwoning van ex- vrouw Susanne K hebben staan, het hele gezin zich luxe vakanties kan veroorloven, merkkleding en een paard?


De bewuste curator in deze laatste persoonlijke faillissements aanvraag (Januari 2022) had totaal geen interesse in de verklaringen vam schuldeisers, want alles was “prive”. Doodziek word je van dit argument. Hoe zit het met de prive-levens van de slachtoffers? Mensen gaan gewoon financieel en emotioneel kapot.We praten bij de Baaima’s niet over een paar tientjes, maar tonnen.
Ondertussen kreeg ik alweer berichten binnen dat Baaima non-stop doorgaat met zijn oplichtingspraktijken. 

Wordt vervolgd.

Leave a comment