josevictima


Leave a comment

Bestuurlijk aansprakelijk stellen de heer Aptroot, burgemeester gemeente Hoekschewaard en de voorspelbare uitkomst van “negeren” van de aansprakelijk stelling.

Beste Lezers, hieronder mijn brief aan de heer Aptroot van 2 November 2022 waarin ik hem bestuurlijk aansprakelijk stel voor het laten voortbestaan van criminele aktiviteiten van Susanne K.

“Geachte heer Aptroot,


Bij deze stel ik u bestuurlijk aansprakelijk voor het schenden van uw ambtsplicht door het voort te laten bestaan van ondermijnende criminele aktiviteiten door Susanne K. (adres bij u bekend)
U gaat hierdoor ook volledig voorbij aan uw verantwoordelijkheid en maakt geen aanstalten om de middelen die u, vanwege uw functie ter beschikking staan, te benutten. 


U bent en wordt door mij herhaaldelijk  (via email, Josevictima blog op WORDPRESS en twitter) op de hoogte gebracht van het leed dat door het handelen van Susanne K wordt veroorzaakt en de feiten die de ten onrechte verkregen schone lei, die Susanne K ontvangen heeft, verklaren.
Ik heb u om een gesprek gevraagd, waar u helaas nimmer op heeft gereageerd.
Onderstaand vindt u de email die door een medewerkster van uw gemeente naar mij gestuurd is.

9 September 2019 fragment uit email van mevrouw R gemeente Hoekschewaard

Wij zijn met elkaar verbonden vanuit het gedachtengoed dat misdaad niet mag lonen en ondermijnende activiteiten moeten worden tegengegaan. De handel en wandel van de heer Baaima en mevrouw Keijzer hebben u in het verleden ernstig gedupeerd en naar het zich laat aanzien, kent hun leefstijl niet veel verbeteringen. Om verdere slachtoffers te voorkomen, deze mensen een halt toe te roepen en daar waar mogelijk zaken te herstellen is de gemeente Hoeksche Waard (eerst de gemeente Oud-Beijerland) een traject aangegaan met andere overheidsinstellingen. Zoals u weet, is dit nog niet beëindigd en proberen we de mogelijke invalshoeken te benutten om deze doelen te behalen. Daar zit mijn inspanningsverplichting en u mag erop vertrouwen dat dat de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Bovenstaande email is bijna 4 jaar geleden; nooit heb ik wat mogen vernemen van u en/of de gemeente Hoekschewaard. Ondertussen blijven de criminele ondermijnende aktiviteiten van Susanne K tot op de dag van vandaag voortbestaan. Vervolgens ontvang ik 27 januari  2020 de volgende email van de gemeente Hoekschewaard:

:
“Beëindiging WSNP-traject met schone lei
Het is ons bekend dat u uw uiterste best heeft gedaan (ook via de wegen die het
rechtssysteem u biedt) de sociale dienst, de bewindvoerder en de rechter-

commissaris ervan te overtuigen dat mevrouw vooraf en tijdens het WSNP-traject,
een valse voorstelling van zaken gaf. En dat de schuldenlast van mevrouw niet
kwijtgescholden zou moeten worden.
We kunnen ons goed voorstellen dat het voor u frustrerend is dat het u niet is
gelukt.” 


Daarna weer doodse stilte.


Heer Aptroot, ik verwacht van u dat u uw verplichtingen en bevoegdheden die behoren bij het ambt “burgemeester” per ommegaand oppakt en deze zaak oplost. Dit houdt o.a. het traject op te starten om de onrechtmatig verkregen schone lei van Susanne K met onmiddellijke ingang in te trekken,  Daarnaast hoor ik graag schriftdelijk van u wat de vervolgakties zullen zijn om deze zaak op te lossen, recht te doen aan gedupeerden wiens beslagen op Susanne Keijzer in persoon, ten onrechte zijn verwijderd en hoe deze criminele ondermijnende aktiviteiten van Susanne Keijzer worden gestopt zodat meer slachtoffers worden voorkomen.

Als u van mening bent dat “misdaad niet mag lonen” verwacht ik van u dat u fraudeurs die strafbare feiten plegen en daarmee anderen schades berokkenen keihard aanpakt en hiermee verdere ontwrichting voor burgers en maatschappij voorkomt.
Uw reactie tegemoetziend voor 14 December 2022.

Hoogachtend,………..”

Stand van zaken 14 December 2022.

Healaas niets van de heer Aptroot en/of de gemeente Hoekschewaard vernomen. De heer Aptroot is dus in verzuim!

Waarom heeft u niet gereageerd Heer Aptroot? Hoe zit het met “misdaad mag niet lonen”. Waarom blijft de gemeente Hoekschewaard, ondanks alle stoere taal als “deze mensen moeten gestopt worden, zaken herstellen en inspanningsverplichtingen, trajecten met andere overheidsinstellingen etc een criminele familie faciliteren en maakt u helemaal geen aanstalten om zaken te herstellen zoals o.a. het intrekken van de onrechtmatig verkregen schone lei van Susanne K?

Waarom negeert u de rechten van slachtoffers heer Aptroot/gemeenteraad Hoekschewaard?

Ik heb het u al eens eerder gezegd en iedere keer wordt het gewoon weer bevestigd. Roel Baaima, Susanne K en handlangers zijn notoire oplichters wiens misdadige praktijken enorm veel financieel en geestelijk leed hebben veroorzaakt bij talloze slachtoffers, maar uw handelswijze en dat van een aantal andere overheidsinstanties van de laatste jaren tegenover mij en andere schuldeisers is ook niet echt netjes en dan druk ik mij nog zwak uit. Eigenlijk voel ik mij door u allen ook behoorlijk opgelicht!

Herinnert u zich nog de “boodschappen affaire”.

https://www.bijstandsblues.nl/boodschappenaffaire-is-eindelijk-beslecht/

Enorme heisa omdat iemand in de bijstand weleens een tas boodschappen van haar moeder aannam. Politiek, gemeentes, iedereen was ermee bezig.

Dat we in mijn zaak te maken hebben met een gemeente (Hoekschewaard) die tolereert dat een schuldenaar (Susanne K) bewezen valsheid in geschrifte pleegt gedurende haar WSNP aanvraag en vervolgens gedurende haar WSNP periode verklaart te werken, terwijl deze “werkgever” niet blijkt te bestaan dat moet kennelijk onder het kleed geschoven worden.

Dan hoor je onze integere ambtenaren van de gemeente Hoekschewaard niet, noch de “bestrijders van ondermijning” RIEC Rotterdam, Commissaris van de Koning de heer Jaap Smit, Nationale Ombudsman, Vereniging Nederlandse gemeentes etc.

Zelfs niet als blijkt dat deze schuldenaar, Susanne K, gewoon doorgaat met het faciliteren van haar partner, notoire oplichter Roel Baaima en meelift op de opbrengsten. Ik heb het hier dan wel over tonnen schuld en oplichtingspraktijken van +30 jaar.

Het “machtsmiddel” doodzwijgen wordt ingezet om de burger die wilt dat, wat heel gebruikelijk is in een democratische Rechtstaat, verantwoordelijkheid genomen wordt voor gemaakte fouten zo uit te putten dat de klagende burger wel verdwijnt.

Grote schandalen, kleine schandalen; Nederland is er goed in!