josevictima


Leave a comment

Wet – en Regelgeving voor de burger bij problemen met (semi-)overheid

3 December  
Tweet van Nationale Ombudsman:
“Vandaag sprak de Nationale ombudsman met meer dan 150 gemeentejuristen tijdens het VJK-congres. Zo staat hij in nauw contact met professionals bij gemeenten en vangt hij signalen op over wet- en regelgeving die niet werkt.”

Het is om te huilen. Dezelfde Ombudsman die mij afpoeierde met het verhaal dat mijn klacht ouder was dan 1 jaar. Ja natuurlijk is mijn klacht ouder dan 1 jaar, omdat de gemeente Hoekschewaard heel veel energie insteekt om mij totaal uit te putten zodat ik misschien wel stop, dan dat het daadwerkelijke probleem wordt opgelost en de onrechtmatig verstrekte schone lei van Susanne K. eindelijk eens wordt ingetrokken.


Toen ik in 2009 Roel B voor de rechter sleepte om hem uit mijn woning te krijgen, kreeg ik van de rechter een vonnis. Dat vonnis gaf mij het Recht om achter Roel B aan te gaan om mijn huurpenningen op te eisen. Dat zelfde vonnis gaf mij tevens het Recht om beslag te leggen bij de toenmalige echtgenote van Roel B, Susanne K, om ook achter haar aan te gaan daar zij in gemeenschap van goederen gehuwd waren. Dit waren mijn Rechten, die voortvloeiden uit een Vonnis!


Het is niet aan de gemeente Hoekschewaard om mijn Rechten te schenden, in deze ervoor te zorgen dat mijn beslag ongeldig werd omdat Susanne K zo hoognodig de WSNP in moest vanwege 4 kleine kinderen. Dit waren schulden uit misdaad en ik ben daar heel duidelijk in geweest tegenover de heer S en mevrouw K van de Sociale Dienst Hoekschewaard.


Deze hele zaak is enorm geescaleerd met een Rechtbank Rotterdam die mij n.b. opbelde dat “men van de zaak wist, maar er niets mee ging doen.”Brief aan Rechter-Commissaris 20 Oktober 2013 inzake WSNP ex-vrouw van mijn oplichter. | josevictima (wordpress.com)

Een bewindvoerder, mr.Wilmar Groenendijk, die heel stoer in zijn aanvangsverslag schrijft dat ” Susanne K het voordeel van de twijfel krijgt en dat als er onrechtmatigheden boven tafel komen, men de zaak opnieuw gaat bekijken.”Ook niet gebeurd, sterker nog, de bewindvoerder die het persoonlijke faillissement van Roel B aan gaat vragen terwijl hij weet dat er schulden uit misdaad zijn en Roel B een notoire oplichter is. WSNP, ex-vrouw oplichter | josevictima (wordpress.com)

Dus ja, beste Ombudsman, als u een presentatie houdt over wet – en regelgeving die niet werkt en waarvan ik dus aanneem dat u vindt dat de wet -en regelgeving wel moet werken, begrijp ik niet dat u mijn klacht niet serieus neemt en onderzoek gaat doen.

Over duidelijke signalen gesproken! Een inlichtingenplicht die geschonden wordt, valsheid in geschrifte, een niet bestaande werkgever gedurende de WSNP periode van Susanne K. Allemaal strafbare feiten gepleegd door Susanne K en dit had gewoon gemeldt moeten worden bij het Openbaar Ministerie.

Mijn zaak gaat niet over problemen met de gemeente Hoekschewaard over een dakkapel of aanbouw. Dit gaat over ondermijning, misdaad, een gemeente die willens en wetens alles uit de kast haalt om een misdadige familie te faciliteren, ook al zal dit wellicht nooit de bedoeling zijn. Het is echter wel wat hier gebeurt en de Wet wordt aan alle kanten geschonden. Mijn Rechter worden geschonden, er is een hele club van personen die “meedoen’?? Een Rechtbank die er weet van heeft, een bewindvoerder waarbij je grote vraagtekens kunt zetten. 
Wat een enorme puinhoop is er veroorzaakt wat gewoon makkelijk voorkomen had kunnen worden als iedereen zich gewoon aan de Wet – en Regelgeving had gehouden.
Wordt vervolgd


Leave a comment

GEMEENTE HOEKSCHEWAARD FACILITEERT AL 10 JAAR SUCCESVOL EEN CRIMINELE FAMILIE


Beste Lezers,

Het  verloop van het traject met de gemeente Hoekschewaard vanaf 2019.

Alles wat telefonisch besproken is heb ik later in een email herhaalt en na de betreffende persoon gestuurd, in deze mevrouw R, medewerkster gemeente Hoekschewaard.

Geen reactie betekende voor mij bevestiging van wat wij besproken hadden en dat ik het goed begrepen had.

De reacties die ik in de diverse emails van mevrouw Re mocht ontvangen zijn in BOLD en CURSIEF

7 juli 2019 

Ik vernam dat ik aangifte moest gaan doen tegen Susanne K die dan vervolgens door de gemeente Hoeksewaard onderschreven zou worden.

Hoezo ik aangifte doen wat u gaat onderschrijven. Waarom moet ik mij in de kosten gaan steken en mij volledig laten uitroken door de familie B.

U, gemeente Hoekschewaard, wilde niet “luisteren” naar mij omdat er kennelijkj heel iets anders aan de hand was. 

Mijn idee is dat u geen aangifte wilde doen, omdat u dan open kaart moet spelen bij de rechter hoe het allemaal zo gekomen is en dat wordt lastig.

18 juli 2019 mijn schriftelijke bevestiging in een email aan mevrouw R n.a.v. een telefoongesprek met mevrouw R 

“U gaf aan dat de gemeente Hoeksewaard geen aangifte gaat doen tegen Susanne Keijzer daar uw schade gering is.”

Susanne K pleegde strafbare feiten beste gemeente, namelijk valsheid in geschrifte. In haar echtscheidiingsdokumenten en met de werkgeversverklaring gedurende haar WSNP periode. Dat zijn geen foutjes!

U geeft zelf schriftelijk aan dat u op de hoogte bent van de hoge schades en het leed wat Roel B en Susanne K tot op de dag van vandaag aanrichten en dat deze misdadige familie gestopt moet worden. Daar had weer een kans gelegen om dit inderdaad te stoppen, maar uw focus was duidelijk niet gericht op bestaande en toekomstige slachtoffers van die 2 ellendelingen.

U gaf tevens aan dat de politie ambtshalve de door Susanne K overlegde documenten gaat onderzoeken.

Nooit meer wat van gehoord.

U gaf aan dat u bij de Sociale Dienst het dossier op gaat vragen om uit te zoeken hoe en welke aanbeveling is gedaan om de rechter commissaris  ervan te overtuigen dat Susanne Keijzer toegelaten dient te worden tot de WSNP.”


Het dossier was zoek, gedeeltelijk zoek en zowel door mevrouw R als de heer Z van de Sociale Dienst niet gelezen.Dat werd mij vertelt.


21 augustus 2019 mijn schriftelijke bevestiging in een email aan mevrouw R n.a.v. een telefoongesprek met mevrouw R, 

“U geeft aan dat de personen van de Sociale Dienst die zich toen met deze zaak bezighielden “zaken” hebben aangegeven aan de bewindvoerder, mr. Wilmar Groenendijk, die er vervolgens, zoals nu blijkt, niets mee gedaan heeft.”  

Als de bewindvoerder zich onetisch op stelt is het niet zo dat u dat ook kunt. Het gedrag van de bewindvoerder, Wilmar Groenendijk, is verwerpelijk en roept de nodige vraagtekens op.

Echter, dat hele gedoe met die bewindvoerder en de niet bestaande werkgever van Susanne K is allemaal het gevolg van uw “fouten” bij aanvraag WSNP door Susanne Keijzer.

Ik heb u ook aangegeven dat als de personen van uw Sociale Dienst contact zoeken met de bewindvoerder om “zaken” aan te geven en de bewindvoerder doet hier niets mee (bijv. het inlichten van de rechter-commissaris), dan had het op uw pad gelegen om de rechter-commissaris in te lichten en daar zit nu juist het probleem. Dat wilde u niet!

Ik blijf mijzelf herhalen; de toenmalige Sociale Dienst medewerkers ( de heer S en mevrouw K) hebben mijn opmerkingen, verwijzingen en emails terzijde geschoven of weggemaakt of weet ik wat omdat hoe dan ook Susanne K toegelaten moest worden tot de WSNP!!

9 September 2019 fragment uit email van mevrouw R

Wij zijn met elkaar verbonden vanuit het gedachtengoed dat misdaad niet mag lonen en ondermijnende activiteiten moeten worden tegengegaan.De handel en wandel van de heer Baaima en mevrouw Keijzer hebben u in het verleden ernstig gedupeerd en naar het zich laat aanzien, kent hun leefstijl niet veel verbeteringen. Om verdere slachtoffers te voorkomen, deze mensen een halt toe te roepen en daar waar mogelijk zaken te herstellen is de gemeente Hoeksche Waard (eerst de gemeente Oud-Beijerland) een traject aangegaan met andere overheidsinstellingen. Zoals u weet, is dit nog niet beëindigd en proberen we de mogelijke invalshoeken te benutten om deze doelen te behalen. Daar zit mijn inspanningsverplichting en u mag erop vertrouwen dat dat de aandacht krijgt die het nodig heeft.

We zijn ruim 2 jaar verder!

email van de gemeente Hoekschewaard 27 januari 2020:
“Beëindiging WSNP-traject met schone lei
Het is ons bekend dat u uw uiterste best heeft gedaan (ook via de wegen die het
rechtssysteem u biedt) de sociale dienst, de bewindvoerder en de rechter-

commissaris ervan te overtuigen dat mevrouw vooraf en tijdens het WSNP-traject,
een valse voorstelling van zaken gaf. En dat de schuldenlast van mevrouw niet
kwijtgescholden zou moeten worden.
We kunnen ons goed voorstellen dat het voor u frustrerend is dat het u niet is
gelukt.”  


Dat is het dan; we zijn inderdaad alweer ruim 2 jaar verder. Roel B en Susanne K (en het schijnt nog een ander persoon uit het gezin) zijn nog volop aan het oplichten. De gemeente Hoekschewaard is zich er volledig van bewust dat Susanne K een valse voorstelling van zaken heeft gegeven bij aanvraag WSNP, maar kennelijk heeft  het succesvol blijven faciliteren van een misdadige familie een hogere prioriteit dan de verantwoordelijkheid nemen voor de gemaakte “fouten”.
Natuurlijk is het frustrerend voor mij dat mijn Rechten totaal geschonden zijn en de Wet kennelijk nog steeds aan de laars gelapt wordt door de gemeente. U bent als gemeente gewoon verplicht aangifte te doen van strafbaar handelen.

Uw smoes dat uw schade gering is en dat u daarom geen aktie ondernomen heeft om de schone lei in te trekken. Werkelijk, wat denkt u wel om slachtoffers zo vies weg te zetten. U wist (en dat geeft u zelf ook schriftelijk aan) hoeveel slachtoffers er toen al waren en hoeveel leed er was aangericht.

Waar is uw morele kompas gemeente Hoekschewaard?

Mevrouw R wordt door mij herhaaldelijk genoemd. Deze dame was mijn contactpersoon en ik heb haar persoonlijk ontmoet. Zij kwam op mij heel sympathiek over. Geen idee in hoeverre de reacties die ik mocht ontvangen van de gemeente Hoekschewaard van haar persoonlijk zijn of dat zij alleen maar de boodschapper is.

Wordt vervolgd