josevictima

Roel B en non-stop oplichten. Weer nieuwe gedupeerde

Leave a comment

Beste Lezers,


Zoals u in onderstaande link kunt lezen is notoire oplichter Roel B. in Hoger Beroep gegaan tegen de uitspraak in de strafzaak met de kaasboer. Ondertussen was er al weer een nieuwe gedupeerde in Noord Holland.
Het Hoger Beroep in de strafzaak met de kaasboer kan (uit betrouwbare bron vernomen) nog maanden dan wel jaren op zich laten wachten. Dat betekent voor de gedupeerde kaasboer dat deze nog heel lang op zijn centen kan wachten en dat er ook geen enkele aktie in gang gezet kan worden om deze gedupeerden ook enigszins te compenseren. Als de datum Hoger Beroep eindelijk bekend gemaakt wordt, zult u zien dat Roel B. het Hoger Beroep intrekt, onderduikt en weer op de opsporingslijst geplaatst wordt. Vaste prik! Denk niet dat er ook maar iemand aktief naar Roel B. op zoek gaat als hij voor de zoveelste keer op de opsporingslijst staat. Volgens de informatie die ik van het CJIB heb gekregen moet Roel B. “weer tegen de lamp lopen bij een verkeerscontrole of iets dergelijk. Van verschillende slachtoffers heb ik dan ook vernomen dat Roel zich zich dan ook keurig aan de verkeersregels houdt.


Notoire Oplichter Roel B. in Hoger Beroep | josevictima (wordpress.com)

Enige tijd geleden kreeg ik onderstaand bericht toegezonden:       


“Roelof Baaima is nog steeds aan het oplichten...


Hieronder vindt u wat informatie van de genoemde bedrijven:


RB Bouw & Consultancy 2 Adressen
RB Bouw & Consultancy Oud-Beijerland – Oozo.nl

Opgericht in juli 2019Ferdinand Bolstraat 45, 3262RB Oud-BeijerlandBekijk alle nieuwe bedrijven in ZuidwijkIngenieurs en overig technisch ontwerp en advies

De onderneming RB Bouw & Consultancy is gevestigd op Ferdinand Bolstraat 45 te Oud-Beijerland en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 75369133 en is gelegen in Zuidwijk in de gemeente Oud-Beijerland. Bij RB Bouw & Consultancy is 1 persoon werkzaam.
RB Bouw & Consultancy | Rotterdam (drimble.nl)   Let op: Roel B beweert op diverse sites dat hij een aantal werknemers  (10/15) in dient heeft. Dit klopt niet!

Adres:Lichtenauerlaan 102
Postcode:3062 ME
Plaats:Rotterdam
KVK-nummer:75369133
Vestigingsnr:000043242774
Vestigingstype:Hoofdvestiging
Inschrijf datum:15 juli 2019
Aantal werknemers:10

Beste lezers, er stond hier meer tekst, maar zoals dat gaat schakelde de persoon (X) die mede genoemd was in deze blog (dus niet Roel B, waardoor ik die informatie laat staan) een advocaat in die mij vervolgens 2 blaf brieven schreef met de nodige druk en dreigementen van rechtzaken en gigantische schadevergoedingen. Uiteraard met het doel dat de schrik je om je hart slaat en je onmiddellijk in je schulp kruipt.

Na overleg is mij het volgende geadviseerd. Voor nu haal ik de informatie weg. Autoriteiten in Nederland hebben mijn informatie doorgekregen.

Blijf oppassen als u zaken doet met Roel B.

De schuldenlast van Roel is, voor zover mij bekend +2 miljoen Euro. Een lang spoor van ellende. Roel B vervalst alles wat los en vast zit. Maakt niet uit wat voor documenten hij nodig heeft. Toont alles via zijn laptop. Werkt met anderen samen die of misbruikt worden en uiteindelijk ook slachtoffer zijn, of in het complot zitten. Geef Roel nooit cash aanbetalingen, u bent het gegarandeerd kwijt. Kijk faktuurs en bankoverschrijvingen heel goed na, controleer de opgegeven adressen. Roel is dol op bedrijfverzamelgebouwen.

Rechtzaken, failliessementen, cel-en taakstraffen, het maakt allemaal niets uit. Non-stop oplichting geholpen door zijn faciliteerders.

Wordt vervolgd.

Leave a comment