josevictima


1 Comment

Notoire Oplichter Roel B. in Hoger Beroep

In opvolging van https://josevictima.wordpress.com/2021/03/11/roel-b-en-een-leven-lang-oplichten/

Zo Roel B. je begint landelijke bekendheid te krijgen. Ook in de plaats Sint Maarten Noord Holland kom je in de krant. https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20210329_38631209?utm_source=google&utm_medium=organic

Woon je daar nu tegenwoordig, in Sint Maarten? Woning gehuurd? Huur betalen of blijft dat ook weer achterwege.
We zullen de inwoners van het Noord Hollandse Sint Maarten en de redactie/lezers van het Noordhollands dagblad maar gaan waarschuwen, want je loopt weer los.


Roel B. moet natuurlijk de kaasboer uit Barendrecht 125.000 Euro terug gaan betalen, maar ondanks de toezegging van Roel tegenover de rechter dat hij dat gaat doen gaat Roel B. in Hoger Beroep. Roel belooft altijd wel van alles, al jaren, maar komt nooit over de brug. Dus wat doet Roel dan weer, dan gaat hij in Hoger Beroep. Let op mensen, dit Hoger Beroep trekt Roel een paar dagen voor de zitting weer in en vervolgens verdwijnt Roel met de noorderzon. Het bekende verhaal.

Heel jammer dat het Openbaar Ministerie en de rechtbanken alle strafzaken van Roel B. (en dat zijn er nogal wat de afgelopen 30 jaar) als “incidenten” behandelen en niet kijken naar de opeenstapeling van strafzaak op strafzaak. Geen wonder dat oplichters, zoals Roel B., jarenlang door kunnen gaan met hun praktijken en een lang spoor van ellende achter zich kunnen laten.


Dus pas op inwoners Sint Maarten en omgeving, lezers Noordhollands Dagblad, doe geen zaken met Roel B (Roelof B) 290969 aka Roel Breskens, Roel Berkens, Roel Keijzer en Tom Mallory.

En Roel B. wat hoor ik nu weer; je vertelt aan slachtoffers dat je moeder dood is. Dat klopt toch niet Roel. Je moeder is springlevend. Weer zo’n ziek “zielig” verzinsel van jou om je slachtoffers te misleiden. Je vader heeft er ook een handje van. Ik heb nog een brief van je vader uit 2009 met een jankverhaal hoe ziek je moeder wel niet is. Klopte ook niets van.

Je ex-vrouw Susanne K. met haar hysterische aanvallen. En weet je nog dat je jouw (toen nog) kleine kinderen meenam naar moeilijke gesprekken met schuldeisers en je dan ook als een idioot stond te janken zodat je kinderen met ogen en oren op steeltjes getuigen waren van jouw idiote gedrag. Zo erg, dat we de kinderbescherming toen maar ingelicht hebben. Jij,Roel B., bent een ballon; een grote opgeblazen blaaskaak met enkel lucht van binnen en verder leeg. Geen hart , geen ziel, helemaal niets! En helaas zijn er meer in jouw directe omgeving.