josevictima

De curator van Roel B. en de barmhartige Samaritanen.

Leave a comment

Beste Lezers,


Nadat Susanne Keijzer toegelaten was tot de WSNP vond de bewindvoerder, mr. Wilmar Groenendijk het een goed idee het persoonlijke faillissement van Roel Baaima in gang te zetten. Dat was in februari 2012 terwijl Roel Baaima in gijzeling was genomen door het Openbaar Ministerie vanwege het onbetaald laten van schulden. Door deze aktie van mr. Groenendijk kwam Roel Baaima weer op vrije voeten en uiteraard, de vogel was gevlogen.

Curator was mr. G.J. Helmig van Den Hollander advocaten Middelharnis. Rechter commissaris mevrouw mr. Lablans.

Ik heb mr. Helmig gesproken en ik kreeg een aantal verslagen toegestuurd. Roel Baaima is 1 maal verschenen bij mr. Helmig en wel in April 2012. Roel Baaima gaf aan dat hij ooit een goede baan had en dat klopt. Hij had inderdaad een goede baan met bijbehorend prima salaris, maar ik wist ook dat hij ontslagen was wegens “akkefietjes” met zijn vader. De vader die welbekend was bij slachtoffers van Roel Baaima. Die dure advocaten voor zoonlief inschakelde als het weer eens nodig was. Die met geld stond te wapperen als er aanbetaald moest worden, maar ook diegene die jankend vertelde dat zijn zoon al jaren “dood” was voor de familie. Volgens familieleden van Roel Baaima en Susanne Keijzer die ik gesproken heb “de grootste boef.”
Roel Baaima vertelde verder dat een groot deel van de schulden “niet ter goeder trouw waren ontstaan, dat men (?) probeerde ook hem in de WSNP te krijgen maar dat hij dat zelf niet wilde, dat hij onderhouden werd door de familie en geen vaste woon-en verblijfplaats had. Nog wat meer zaken, die ik vanwege privacy beter niet kan delen hier.

 Waarom mr. Groenendijk gaat u het persoonlijk faillissement aanvragen van Roel Baaima vanwege achterstand in alimentatie betalingen als ik u zwart op wit aangeef dat het alimentatie verhaal onmogelijk kan kloppen. Waarom heeft u geen onderzoek ingesteld? Ik begreep zelfs van mr. Helmig dat u de kosten van de  faillissementaanvraag betaald heeft. Daarnaast had ik u onderbouwd op de hoogte gebracht dat de schulden uit misdaad waren ontstaan. Roel Baaima geeft het notabene zelf aan bij zijn curator. De curator gaf nog aan dat er gekeken moest worden naar eventueel Paulianeus handelen.
Roel Baaima heeft zich vervolgens nooit meer vertoond bij zijn curator en het persoonlijk faillissement werd in maart 2014, 2 jaar later, opgeheven wegens gebrek aan baten. Waarom dat zo lang heeft moeten duren is mij een raadsel.
Mr. Groenendijk moest natuurlijk betaald worden voor al zijn “werk” als bewindvoerder. Waar kwam dat geld vandaan mr. Groenendijk? Van Susanne Keijzer die met haar niet bestaande salaris van haar niet bestaande werkgever een gezin met 4 kinderen wist te onderhouden en u ook nog betaalde of kwam het uit een subsidiepot?


Terwijl de gemeente Hoekschewaard en de bewindvoerder de barmhartige Samaritaan uithingen ten koste van EN over de ruggen van de slachtoffers/schuldeisers van Susanne Keijzer en Roel Baaima werden er in huize Susanne Keijzer al weer plannen gesmeedt voor nieuwe oplichtingspraktijken die bij het in praktijk brengen weer een pad van ellende hebben veroorzaakt.

Wordt vervolgd.

Leave a comment