josevictima

Faciliteren criminaliteit door gemeente Hoeksewaard en bewindvoerder. DEEL 2

Leave a comment

Beste Lezers,
In vervolg op https://josevictima.wordpress.com/2020/08/18/faciliteren-criminaliteit-gemeente-hoeksewaard-en-bewindvoerder/ volgt hier deel 2.

1 Maart 2019 schrijft mevrouw R van de gemeente Hoeksewaard  mij o.a. het volgende;
“Wij zijn van mening dat ook ondermijnende aktiviteiten op de schaal en in de omvang van de heer Roel Baaima en mevrouw Susanne Keijzer ongewenst zijn. Doordat zij in staat zijn gebleken lange tijd onschuldige mensen tot slachtoffer te maken en ogenschijnlijk de dans vaak weten te ontspringen, daalt daarmee het vertrouwen in de rechtsstaat en lijkt de “slechterik” aan het langste eind te trekken. Wij willen zeker niet dat misdaad loont en daarom vindt u ons aan uw zijde. En niet tegenover u.”

21 Augustus 2019 heb ik een telefonisch gesprek gehad met mevrouw R. Door mevrouw R werd het volgende aangegeven en ik heb dit schriftelijk naar mevrouw R verstuurd:

  • Er is door de politie een concept aangifte opgemaakt tegen Susanne Keijzer, dat ondertekend zou worden door een collega.
  • De aangifte houdt in valsheid in geschrifte door Susanne Keijzer m.b.t. de papieren van een zg. werkgever waarvan Susanne Keijzer beweert dat zij gedurende haar WSNP periode voor gewerkt heeft.
  • Er zijn contacten met het Openbaar Ministerie.
  • Er wordt een strafrechterlijk onderzoek opgestart.
  • Doel is intrekken schone lei Susanne Keijzer. 

Opvallend is dat de gemeente Hoeksewaard WEL aangifte doet tegen Susanne Keijzer m.b.t. de valsheid in geschrifte in de papieren van de niet bestaande werkgever waar Susanne Keijzer gedurende haar WSNP periode “gewerkt” zou hebben, maar er GEEN aangifte gedaan wordt m.b.t. de valsheid in geschrifte in de echtscheidingspapieren. Zie https://josevictima.wordpress.com/2020/08/18/faciliteren-criminaliteit-gemeente-hoeksewaard-en-bewindvoerder/ Dat is ook strafbaar, beste gemeente Hoeksewaard en het feit dat u van dit strafbare feit geen aangifte doet maakt u mede-plichtig.En niet alleen u, maar ook mr. Wilmar Groenendijk, de bewindvoerder.U beide was VOORAF door mij op de hoogte gebracht dat er onrechtmatigheden in de echtscheidingspapieren zaten en u heeft geen van beide de juiste actie ondernomen.


21 Augustus 2019 heb ik eveneens de volgende uitspraak van mevrouw R schriftelijk vastgelegd en naar haar toegestuurd.
Dat de personen van de Sociale Dienst die zich toen met de zaak bezighielden “zaken” hebben aangegeven aan de bewindvoerder, mr. Wilmar Groenendijk, die er vervolgens niets me heeft gedaan” 

Dat zijn uw woorden mevrouw R. U had de rechter-commissaris mr. van Spengen moeten inschakelen als gemeente, als blijkt dat de bewindvoerder, mr. Groenendijk de Wet aan zijn laars lapt en oplichters faciliteert.Maar dat deed u niet, want anders had uitgekomen dat uw Sociale Dienst ZELF ook niet zo integer was geweest bij het aanvragen van de WSNP van Susanne Keijzer.
Dus mr. Wilmar Groenendijk schrijft in zijn eerste verslag dat Susanne Keijzer “het voordeel van de twijfel” krijgt .Mr. Groenendijk krijgt van mij (vooraf WSNP) de feiten dat zaken niet kloppen EN krijgt van de Sociale Dienst van de gemeente Hoeksewaard “zaken” aangegeven en stelt vervolgens geen onderzoek in.

Tevens blijkt ook dat mr. Groenendijk geen onderzoek instelt naar het bestaan van de “werkgever” van Susanne Keijzer gedurende haar WSNP periode. Als mr. Groenendijk dat namelijk WEL had gedaan had hij er heel snel achter gekomen dat de “werkgever” helemaal niet bestond.Ik denk dat mr. Wilmar Groenendijk het eea maar eens moet gaan uitleggen.


Daarna kreeg ik te horen dat het dossier van Susanne Keijzer er misschien niet meer was. Mevrouw R had het namelijk nooit ingezien.Dat lijkt mij wel heel eigenaardig. Er is een onderzoek naar de handel en wandel van Susanne Keijzer met “diverse partijen” geweest dat ruim 3 jaar heeft geduurd en het dossier van Susanne Keijzer is niet in het onderzoek meegenomen? Wat een flauwekul.Een dergelijk dossier dient zeker 10 jaar bewaard te blijven na verstrekken schone lei, daar bij onrechtmatigheden de schone lei alsnog kan worden ingetrokken.
Dank u voor het doorlezen

Wordt vervolgd.

Leave a comment