josevictima

Het faillissement van Roel Baaima, Fraude of niet

Leave a comment

Zo Roel, het volgende onderwerp wat de nodige vraagtekens oproept, namelijk jouw faillissementsaanvraag op 22 februari 2012 door Mr. W.P. Groenendijk, in zijn hoedanigheid als bewindvoerder van jouw ex-vrouw Susanne Keijzer (131069).
De behandeling van deze aanvraag vond plaats op 27 maart 2012, waarbij jij, Roel, uiteraard weer niet aanwezig was en je werd in staat van faillissement verklaard d.m.v. een verstekvonnis.
Wie heeft trouwens die kosten van jouw faillissement aanvraag betaald?
Wat ik niet begrijp Roel is dat Susanne wist van al jouw schulden en dat die lang niet allemaal te goeder trouw waren ontstaan. Dat wist je uiteraard zelf ook en heb je aangegeven bij je curator.
Susanne, je ex, had dus een kinderalimentatievordering berekend t/m december 2011 op jou van 30.662,40 Euro.
Dat dit natuurlijk voorzienbaar was en dat echtscheidingsconvenant van jou en Susanne m.b.t. je kinderalimentatie nooit kon kloppen heb ik al uitgelegd in deze link;
 
Jij kon namelijk helemaal NOOIT aan je kinderalimentatie verplichting voldoen; Spookburger, tientallen schuldeisers, geen legaal inkomen, geen Nederlandse bankrekening en ten tijde van het echtscheidingsconvenant/uitspraak (2009) zat je ook in de gevangenis in Vught.
Iemand zijn persoonlijk faillissement aanvragen, als je weet dat er schulden zijn die niet te goeder trouw zijn ontstaan EN bovendien jezelf ook slachtoffer maken d.m.v. een fake schuld kinderalimentatie, denk je dan niet Roel dat jouw ex Susanne wel eens fraude zou kunnen hebben gepleegd??
En die curator, Mr. Groenendijk; had die niet verder onderzoek moeten doen, zeker gezien het feit dat hij door mij op de hoogte gebracht werd van de werkelijke feiten.
Dat hele faillissement verhaal van jou Roel heeft ook nog eens 2 jaar geduurd.
Pas op 18 februari 2014 kwam er een beschikking van de Rechtbank Rotterdam dat jouw faillissement was opgeheven bij gebrek aan baten.
Tja, dat hadden de schuldeisers al gelijk aan kunnen geven.
Daar was geen 2 jaar voor nodig geweest, waarbij de schuldeisers weer pas op de plaats moesten maken omdat jij in staat van faillissement verklaard was.
Al het geld zit toch trouwens bij je vader, Roel?
Wordt vervolgd Roel.
Ik ben nog lang niet klaar met jou, je ex Susanne Keijzer (131069)  en je vader Roelof Baaima (220247).
Het hele systeem hoe er in Nederland wordt omgegaan met slachtoffers van oplichting is gewoon een aanfluiting!

Leave a comment