josevictima

Vervolg hoe Misdaad jarenlang kan lonen

1 Comment

De noodzaak van Roel (Roelof) Baaima (aka Roel Breskens, Roel Berkens, Tom Mallory), om d.m.v. oplichting in zijn onderhoud te voorzien vloeit o.a. voort uit het feit dat Roel Baaima zijn goed betaalde baan verloor (zoals  Roel tegenover zijn curator Mr. Helmig verklaard heeft in 2012 dat hij eens een zeer goed betaalde baan had).
Dat klopt, want ik heb een voormalig collega van Roel Baaima gesproken en die vertelde dat Roel bij Tullett Prebon werkte in 2004, daar maar 4 maanden gewerkt heeft en vervolgens ontslagen is vanwege een “akkefietje” met zijn vader.
Mr Roelof Baaima. alert. Status: Inactive. (Reference number RXB01633). An individual (and some firms) previously approved to perform certain tasks in a …
Controlled Functions
Firm Name
Start Date
End Date
CF26 Customer Trading Tullett Prebon (UK) Limited 12/02/2004  30/06/2004   
Jawel, daar hebben we de vader weer, Roelof Baaima 22 februari 1947.
Het onschuldige schaap (zoals 1 van de slachtoffers hem noemt), maar wel altijd met de financiele middelen klaar staan om zoonlief te faciliteren in het misleiden/oplichten van nieuwe slachtoffers.
Wordt zoonlief door gedupeerden voor de rechter gebracht, of gaan de slachtoffers achter hem aan, dan is vadertjelief er als de kippen bij om dure advocaten in te schakelen.
Uiteraard wordt er door vader Baaima ook heel goed voor zijn zoon Roel en schoondochter Susanne gezorgd.
Wie betaalt jouw verzekeringen Roel en voorziet in je levensonderhoud? Natuurlijk, je vader.
Wie hielp je bij het misleiden van het CJIB in 2014?
Natuurlijk, je vader;
Pappie die alweer garant zou staan!
Nu, pappie heeft zegge en schrijven 1 maal betaald en daarna kwam er niets meer.
Het CJIB gaf aan dat zij niet meer konden doen dan zoontje Roel wederom op de opsporingslijst plaatsen, alwaar hij dus alweer ruim 2 jaar op staat.
Tegen vader Baaima kon het CJIB niets beginnen, althans dat werd mij te kennen gegeven.
Schijnbaar mag je dus ook het CJIB straffeloos misleiden.
Waarom de bewindvoerder, Mr Wilmar Groenendijk van F & G advocaten te Zwijndrecht,  van ex-vrouw Susanne Keijzer, het failliessement (12/225 F)van Roel Baaima aan ging vragen (22 februari 2012 te Rotterdam) is mij een raadsel.
Roel zat (alweer)in de penitentiaire inrichting te Vught op dat moment, daar hij in gijzeling genomen was, vanwege het onbetaald laten van schulden.
Door deze failliessements-aanvraag kwam dit als drukmiddel te vervallen en moesten ze Roel laten gaan.
Een volkomen overbodige rechtshandeling van Mr.Groenendijk.
Mr Groenendijk was heel wel op de hoogte dat er geen baten waren en van de enorme schuldenlast van Roel Baaima en Susanne Keijzer alleen al in Nederland.
Het enige wat hiermee bereikt werd is dat Roel Baaima dus weer op vrije voeten kwam, vervolgens onderdook en nieuwe slachtoffers maakte.
Mr. Groenendijk werd hierdoor echter wel preferent schuldeiser.
Dat is makkelijk verdienen als er ooit wat te halen valt. Staat u fijn bovenaan mr. Groenendijk met uw onnodige Rechtshandeling!
Ik heb de curator van Roel Baaima vernomen dat Roel vertelde dat de verwachting was dat ook hij in de WSNP kon komen, maar dat hij daar zelf niet in geloofde, daar de schulden niet “ten goede trouw” waren ontstaan en hij (Roel) geen vast woonadres had.
Nee natuurlijk wilt Roel geen vast woonadres; Roel heeft namelijk ook lieden uit het criminele milieu beduveld.
Roel was al jaren geen lieverdje;
al strafrechtelijk veroordeeld voor verboden wapenbezit en in strijd gehandeld met de Wet op de Wisselkantoren.
Roel heeft zich 1 maal laten zien bij zijn curator en wel op 13 April 2012. Daarna was Roel weer uit het zicht verdwenen.
Wel wist de curator mij nog te vertellen dat Roel begin Julie 2012 bij de politie-rechter diende te verschijnen.
Hoe dat is afgelopen is onbekend.
Ook gaf Mr. Helmig aan dat er onderzocht moest worden of er bij de failliessements-aanvraag paulianeus door Roel Baaima was gehandeld.
Nooit meer wat van gehoord.
Beste Gemeente Oud Beijerland, vraagt u ook even aan Susanne Keijzer hoe het zit met al die koopwoningen waar ze uitgezet zijn en de hypotheekschulden.
Gelooft u nu werkelijk dat Susanne Keijzer van niets wist.
En die 30.662,40 Euro aan kinderalimentatie-schuld die Roel had opgebouwd bij Susanne Keijzer; heeft Roel die al afbetaald en zo ja waarvan.
En betaalt Roel nu dan kinderalimentatie aan Susanne Keijzer en zo ja waarvan.
Ik vraag het maar vanwege de dure vakantie die wel mogelijk was in de zomer van 2016 https://josevictima.wordpress.com/2016/09/24/roel-baaima-290969-op-vakantie/
 
 
Wordt vervolgd.

One thought on “Vervolg hoe Misdaad jarenlang kan lonen

  1. Hij is een vieze oplichter

Leave a comment