josevictima


7 Comments

Roel Baaima (290969) op vakantie

Zo Roel, daar ben ik weer.

Hoe moet ik je dit keer noemen?
Roel Baaima, Roel Breskens, Roel Berkens?
Het was natuurlijk veels te link om je eigen achternaam (Baaima) te gebruiken, dus je dacht, ik heb er nog een paar laat ik die weer eens voor de dag halen?
Gebruik je de naam Tom Mallory nog wel eens, of was dat alleen voor die fraude met die dure jachten?

baaima-10-25

Fijne vakantie gehad in Oostvoorne?
Aantal hotelkamers afgehuurd in een beach resort en fijn met de 4 kinderen, je ex Susanne Keijzer (131069)  en je schoonmoeder de hele zomer kite-surfen, uitgebreid dineren en hordes loge’s uitnodigen om er weer eens een enkele tienduizenden Euro’s doorheen te jagen. Niets was te dol.
Je was even vergeten dat je schulden hebt van + 1.000.000,= Euro alleen al in Nederland en dat ik van jou sinds maart 2009 nog steeds 40.000,= Euro moet krijgen.

En wat goed zeg dat jij en je ex Susanne Keijzer zich voordoen als een gelukkig getrouwd stel en wat heerlijk dat Susanne van al haar schuldeisers af is gekomen door toegang te krijgen tot de WSNP.
Susanne die totaal geestelijk en lichamelijk zo erg aan de grond zat; helemaal ingestort was ze, want ja ze heeft nooit iets doorgehad wat jij (met je vader, laten we die niet vergeten) uitspookten.
Toch vreemd dat je schoonmoeder wist te vertellen dat zij haar dochter Susanne al jaren smeekte met deze kwalijke manier van leven te stoppen.
En de vader van Susanne vertelde dat hij zijn dochter jaren niet gezien had vanwege jouw oplichtingspraktijken.
Jij, Roel, had notabene je eigen schoonvader opgelicht voor een gigantisch bedrag.

Gedupeerden konden aantonen dat er onrechtmatigheden zaten in de verklaringen van Susanne, maar helaas daar luisterde de Sociale Dienst van de Hoeksche Waard en de bewindvoerder, Mr W.P. Groenendijk van F&G Advocaten uit Zwijndrecht niet naar.
Die vonden het allemaal wel best en de bewindvoerder had schijnbaar wel iets anders aan zijn hoofd dan zijn werk te doen.
Zijn rekening werd toch wel voldaan.

Hoe moeilijk was het eigenlijk voor Susanne om in de WSNP te komen.
Jullie hadden een goed plan, kan niet anders zeggen.

Scheiden (ik heb hier het zaaknummer voor jullie; Rechtbank Dordrecht 79206/PA RK 09-7155) en dan afspreken dat jij, Roel per maand per kind 750,= Euro zou bijdragen als kinderalimentatie.
Wow, je hebt 4 minderjarige kinderen, dus dat is 3000,= Euro.
In Augustus 2009 bleek dat er een “schrijffout” gemaakt was en je hoefde toen nog maar 250,= Euro per maand per kind aan alimentatie op te hoesten.
Dat is toch ook nog een 1000,= Euro per maand.

Waar zou jij dat van gaan betalen Roel?
Op dat moment zat jij namelijk in de gevangenis in Vught, had geen vast legaal inkomen, was (en bent nog steeds) een spookburger en je had allerlei vonnissen en schuldeisers.
Susanne wist dat, zij mocht namelijk de dag nadat jij gearresteerd was je persoonlijke bezittingen ophalen van de politie en zij kende schuldeisers bij naam.
Zij was er in Spanje toch ook bij toen je daar voor de rechter stond en veroordeeld was omdat je de heer K.J. had opgelicht voor tonnen.
Ik zal even de opname en het verslag van je arrestatie in 2009 hier plaatsen, kunnen jullie het nog eens teruglezen.

http://www.bndestem.nl/algemeen/binnenland/oplichter-roel-loopt-tegen-de-lamp-1.527619

Weer even terug naar je alimentatie-verplichting;
Daar hield je je niet aan en die arme Susanne werd ook ineens slachtoffer.
Ikzelf, met mijn vordering van 20.000,= Euro op Susanne en alle andere schuldeisers van Susanne kregen het nakijken.
En de Sociale Dienst Hoeksche Waard kon niet het LBIO inschakelen omdat je spoorloos was.

https://www.lbio.nl/alimentatie/alimentatie-betalen 

Was wel heel erg kort door de bocht; gedupeerden van jou wisten precies waar je uit kon hangen, zo moeilijk was dat niet.
Zat je toen niet in een huurwoning in Oude Tonge, waar je ook de huur niet betaalde?

Bijkomend voordeel voor Susanne was dat zij (omdat Susanne ineens ook slachtoffer was) jouw failliessement aan kon vragen.
Dan zou jij ook in 1 keer van je schuldeisers af zijn.

Ik heb je curator destijds gesproken Roel en dat was de overbuurman van je vader.

http://www.denhollander.nl/contact/ 

Gelukkig is dat persoonlijke failliessement  van jou niet doorgegaan, maar je vader (Roelof Baaima 220247) die jou zo goed faciliteert, heeft zich vorig jaar persoonlijk failliet laten verklaren;

http://www.nbd-auctions.com/faillissementen/roelof-baaima-faillissement-10.rot.15.736.F.1300.1.15

Zijn woning aan de Oostelijke Achterweg 41/Voorstraat 32 in Middelharnis staat nu zeker op naam van je moeder? En de rest ook?

Even terug naar je vakantie in Oostvoorne van afgelopen zomer 2016.

Ook daar moest “je werk” gewoon doorgaan en je maakte kennis met iemand die haar auto wilde verkopen.
Dat kwam even goed uit, want jij had toevallig een geweldig bedrijf in aan-en verkoop van bedrijfswagens en door jouw netwerk kon je deze dame wel even helpen.

Tja, kon zij weten dat jij wel de auto verkocht, maar haar nooit het geld zou overhandigen.
Er waren, volgens jou, problemen bij je Belgische bank, maar toen deze dame dat ging navragen bij de bank kreeg zij te horen dat zij hoogst waarschijnlijk opgelicht was.
Wat jij al niet verzint!

Zoals je ziet had ik nog een foto van je.
Is iedereen weer eens gewaarschuwd voor jouw oplichters praktijken die al zo’n 25 jaar voortgaan.

Dit verslag ga ik doorsturen naar alle politieke partijen, gemeentes, Tweede Kamer, het Openbaar Ministerie etc.

Om aan te tonen dat notoire oplichters zoals jij en hun faciliteerders jarenlang kunnen doorgaan en een spoor van ellende achter zich kunnen laten.

Onderstaand advocatenkantoor geeft tenminste eerlijk aan dat slachtoffers van oplichters nauwelijks/geen kans maken;

Hupkes cs advocaten ‏@hupkesadvocaten

@Slachtoffers1st @LisaT33 Valt inderdaad tegen, maar slachtoffers moeten het er ook niet bij laten zitten en blijven vechten voor hun recht! https://twitter.com/Slachtoffers1st/status/778573965312786433 …

Nu Roel dat zal ik zeker doen; vechten voor mijn Recht en vechten om dit onrecht en gediscrimineer van slachtoffers van oplichting ongedaan te maken.
Slachtoffers van oplichters, zoals jij, hebben nauwelijks kans tenzij zij net zoveel jaren achter jou aangaan als jouw oplichtings-carriere duurt.
Via de stichting @slachtoffers1st