josevictima


Leave a comment

Roel Baaima 290969 Deel 2: Nederlander opgelicht in Zuid Spanje

Op deel 1 kwam een reactie van weer een andere gedupeerde van Roel Baaima;

Jana 9 maart 2014;

goedenmorgen ,ben zelf ook heel benieuwd waar de heer Baaima jr uithangt ? vader weet ik middelharnis Voorstraat 32 ! inderdaad het onschuldige schaap !
heb ook nog een appeltje met hem te schillen,en dat verhaal van zonne panelen in Spanje dat ken ik ook !!

gr anonym

Vader en zoon Baaima laten een spoor van ellende achter zich.
De oplichtingspraktijken laten een patroon zien.

De vader weet hoegenaamd van niets en zoonlief schijnt het “allemaal” gedaan te hebben en nog te doen. Vader is financieel zeer bemiddeld en zoon bezit niets. Dat komt goed uit voor beide heren!

Om eenieder te waarschuwen bij dit artikel een zeer duidelijke foto van onze held, Baaima junior 290969, om zoveel mogelijk nieuwe slachtoffers te voorkomen.

RoelBaaima-2

Voor de lezers die het verhaal van weer een andere gedupeerde nog niet kennen, bij deze:


Nederlander in Zuid Spanje opgelicht door Nederlander!

Een Nederlandse aannemer in, Zuid Spanje, heeft een Nederlander opgelicht voor meer dan € 260.000,-.

Volgens aannemer/projectontwikkelaar Roel Baaima Sr. en zijn zoon Roel Baaima jr., werkend onder de naam Elviria Property Management, waren alle materialen voor de grote renovatie van het huis voor de familie KJ besteld én betaald volgens het contract dat partijen hadden afgesloten.
De materialen werden volgens zeggen opgeslagen in een loods en garage.

Na veelvuldig aandringen op de levering van alle materialen, diensten en andere spullen, waaronder zonnecollectoren van bijna € 60.000,- werd er door de aannemer steeds weer een ander excuus aangevoerd om zijn oplichterij te verbergen en werden zelfs vervalste productie certificaten getoond.

Toen de benadeelde familie zelf de fabriek van de zonnecollectoren belde bleek EPM niet bekend en een bestelling was al helemaal niet te vinden.

Na speurwerk bleken bijna alle bestellingen en betalingen van overige spullen en materialen ook vervalst.

Wat een zonnige toekomst had moeten zijn werd nu overschaduwd door donkere wolken. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de Spaanse autoriteiten.

De vader Roel Baaima sr., wonende in Middelharnis, wil niets meer met de zaak te maken hebben, omdat “zijn zoon het heeft gedaan”. De zoon, Roel Baaima junior, heeft geen vaste woon- en verblijfplaats en acteert nog steeds in Rotterdam en omstreken.
Junior heeft inmiddels een veroordeling aan z’n broek die “in persoon” is betekend door de deurwaarder, waardoor hij nog 20 jaar te vervolgen is.

Na vele pogingen van de familie KJ was er afgelopen jaar via zijn advocaat Utrecht een ‘schikking’ afgesproken, maar ook deze is (wederom) niet nagekomen!

Pas dus op met wie u zaken doet!!! “